header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
12.04.2024. Petak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Okrugli sto „(Ne) korišćena prava građana i građanki u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji“
09.12.2018.

Okrugli sto se održava 11. decembra 2018. godine u Paraćinu, Restoran "Mihajlović", mala sala, 1.sprat

Na Okruglom stolu moderator će biti Vladimir Janković, predsednik Udruženja „UNEKOOP“, a govoriće Srđan Matović, predstavnik Arhus centra Kragujevac, koji će predstaviti publikaciju „Podržimo građane i građanke u zaštiti njihovih prava u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji“ i Zvezdan Kalmar iz Centra za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR) koji će izložiti sve obaveze Srbije da implementira Direktivu o proceni uticaja na životnu sredinu.

Na Okruglom stolu biće reči i o proceni uticaja na životnu sredinu i stratešoj proceni uticaja na životnu sredinu kao i mogućim alatima za zaštitu javnog interesa ( izgradnja mini hidroelektrana, iskop uglja…).

Okrugli sto „(Ne) korišćena prava građana i građanki u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji“ organizuje Udruženje „UNEKOOP“ u saradnji sa Udruženjem Centar za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR) u okviru projekta „CO-SEED: Civil society acts for environmentally sound socio-economic development“ i Arhus centar Kragujevac u okviru projekta „Podržimo građane i građanke u zaštiti njihovih prava u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji“.

Preuzmite:

1. Agenda: Okrugli sto „(Ne) korišćena prava građana i građanki u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji“

2. Liflet. pdf: Podržimo građane i građanke u zaštiti njihovih prava u oblasti ZŽS u RS

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Info-energetski Paraćin“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini.

Događaj organizuje udruženje  UNEKOP u saradnji sa;

Udruženjem  CEKOR  u okviru projekta "CO-SEED: Civil society acts for environmentally sound socio-economic development" i Arhus centar Kragujevac u okviru projekta "Podržimo građane i građanke u zaštiti njihovih prava u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji"

 

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime