header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
16.06.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Biciklistićke staze u Subotici
14.07.2023.

Centar za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR) vas poziva na okrugli sto posvećen problematici biciklizma u Subotici koji će se održati na adresi Majkin Salaš, Palić, utorak 18. juli 13 časova

Tom prilikom ćemo da predstavimo impute dobijene od građana Subotice sa akcije na subotičkom Korzu, stavove meštana i biciklista sa društvenih mreža i naše istraživanje vezano za stanje biciklističkih staza, rasprostiranje, potrebe i podršku.

Pozvani su i predstavnici lokalne samouprave radi dijaloga po pitanjima poboljšavanja biciklističke infrastrukture, održavanja biciklističkih staza, izgradnje novih i izdvajanja širokih pešačkih zona u kombinovane pešačko/biciklističko rolerske staze.

Posebno važno pitanje je problematika biciklističkog saobraćaja tokom i nakon gradnje železničke pruge Beograd-Budimpešta, na šta CEKOR upozovava već tri godine.

U tom smislu pozivamo predstavnike medija da prate i izveštavaju o ovom skupu.

CEKOR će navedenog dana, 18 jula u periodu od 10 do 12 časova postaviti štand na Trgu Slobode radi delenja letaka i razgovora sa građanima i biciklistima.

 

Dodatne informacije:

projekt menadžer

Nikola Perušić  060/0687546

 

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci Konkursa za finansiranje ili sufinansiranje projektnih aktivnosti udruženja građana na teritoriji Grada Subotice iz oblasti zaštite i unapređenja životne sredine u 2023. godini

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime